Hartcare Reanimatieonderwijs

Ronald GarstenveldHartcare Reanimatieonderwijs wordt geleid door Ronald Garstenveld. Hij is al jaren werkzaam als een ERC/NRR gecertificeerd BLS-, PBLS- en AED-instructeur. Daarnaast is hij een Full ALS Instructor. Vanaf 1984 werkzaam als intensive care (IC) verpleegkundige  en vanaf 1997 verantwoordelijk voor het  reanimatieonderwijs in het ziekenhuis waar hij werkzaam is. Als reanimatiecoördinator  heeft hij veel ervaring opgedaan met reanimeren. Wilt u niet alleen kunnen toekijken, schrijft u zich dan vandaag nog in voor een reanimatiecursus, want: “Leren reanimeren? Doen!”

Hartcare Reanimatieonderwijs biedt u de mogelijkheid tot het volgen van een cursus " Basale Reanimatie" voor zowel volwassenen als kinderen. De Nederlandse Reanimatie Raad raad het gebruik van de AED aan als integraal onderdeel van de basale reanimatie door leekhulpverleners.
Om uw vaardigheid en routine op peil te houden is het mogelijk een herhalingscursus te volgen.
Als u dit wilt kan Hartcare Reanimatieonderwijs u opnemen in haar bestand en krijgt u hiervoor een oproep.

(Zie Privacyreglement)

 

Tevens verzorgt Hartcare Reanimatieonderwijs cursussen in groepsverband voor (sport)verenigingen, instellingen (intra- en extramuraal) en bedrijven, zowel overdag als in de avonduren. Deze cursussen kunnen desgewenst op locatie (kantine, ruimte in uw instelling) gegeven worden. Wij laten u op verzoek geheel vrijblijvend een offerte toekomen. Deze kunt u hier aanvragen.

In het Cursus Management Systeem (COSY) van de ERC/NRR kunt u de kwalificaties van Ronald Garstenveld terug vinden. Wilt u gebruik maken van deze kwalificaties, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dit kunt u hier doen.